Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Audi S8 вже на підході

Флагманська модель від компанії Audi просто повинна здивувати автомобільну спільноту, адже конкуренти як ніколи сильно презентовані у сегменті заряджених люксових седанів. Офіційна премєра топової модифікації запланована на осінь цього року, але нам стали відомі деякі подробиці про нову S8. Повнокероване шасі та система повного приводу quattro агрегатуються з 8-циліндровим бензиновим турбодвигуном, який використовує 48-вольтову м'яку гібридну технологію.

Завдяки подвійному наддуву 4-літрова вісімка розвиває 560 к.с. та 800 Нм крутного моменту. Цього достатньо для дуже швидкого прискорення. За попередньою інформацією, з 0 до 100 км/год новий Audi S8 прискорюється за 4 секунди. Також, новачок може похизуватись активною підвіскою та п'ятьма режимами роботи різноманітних систем починаючи з керування і закінчуючи жорсткістю підвіски. В поворотах S8 в автоматичному режимі буде протидіяти кренам, а ефективно зупинити цього монстра буде можливо за допомогою керамічних тормозних механізмів. Досить про техніку, ще одним важливим питанням новачка стане доопрацований екстер҆ єр з спортивними акцентами.

Зовнішній вигляд S8 значно допрацьований та пропонує замість нудних елементів стандартного седану спортивні акценти та більші повітрозабірники. Стандартні колісні диски для версії з шильдиком S8 повинні бути не меньш ніж 21-дюймовими. Особливо стильно виглядає чорний глянець, який пропонується в якості додаткової опції. Нажаль, покищо ми можимо лише прогнозувати яким буде екстер҆ єр Audi S8, адже він проходить останні тестові заїзди на трасі у Нюрнбургринзі.

Інтер҆ єр нового Audi S8 отримає цілий перелік додаткового оснащення та декоративні елементи в шкірі та алюмінії. Спортивні шкіряні сидіння з електричним регулюванням та рульове кермо спеціально розроблене для заряджених моделей. Наступний рівень якості та комфорту в салоні забезпечить віртуальний кокпіт та підтримка Apple CarPlay та Android Auto. Інформаційно-розважальна система з розширеними функціями та голосовим управлінням увійде до базової комплектації нової S8.

Стосовно цін на Audi S8 2020 року ми отримали інформацію о початковій вартості у 115 тисяч євро, що є закономірним для автомобіля такого рівня оснащення та потужності. Перші тести топової Audi слід очікувати не раніше жовтня 2019 року…

06.08.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Audi S8 вже на підході

Політика конфіденційності